O forță de muncă ce deține abilitățile, expertiza și cunoștințele necesare, este esențiala pentru orice organizație care accede la niveluri înalte de performanță. Intr-un mediu de business din ce în ce mai competitiv, învățarea și nevoia de perfecționare nu au fost niciodată mai importante pentru a scoate capul din mulțime.

Mai mult de 58% dintre tineri se așteaptă ca angajatorii să le pună la dispoziție oportunități de învățare relevante jobului pe care îl desfășoară, arată un studiu al celor de la EdAssist.

Din luna octombrie vom lansa caravana educației pentru manageri și antreprenori de succes. O serie de evenimente de business, la care participarea este GRATUITĂ, care vă vor ajuta să înțelegeți de ce formarea continuă a managerilor și angajaților este cheia pentru succesul oricărei afaceri!

In cadrul evenimentelor veți fi față în față cu un trainer și formator cu experiență, de la care vei învăța cum să-ți crești firma și să o faci mai competitivă pentru viitor  prin dezvoltarea resursei umane.

Evenimentul este adresat antreprenorilor, angajaților cu funcții de management, sau care lucrează în departamentele de resurse umane, în firme și companii din regiunea Nord-Est cu potențial competitiv (conform SNC).

Iată calendarul caravanei in 2018:

13 octombrie  – Vaslui

27 octombrie – Iași

17 noiembrie – Piatra – Neamț

24 noiembrie – Suceava

8  decembrie – Vaslui

15 decembrie – Bacău

 

Doru Huțuțui, este director de HR in Group Pharma si Business Coach & Senior Trainer, cu o experiență de peste 17 ani în companii multinaționale, pe diferite poziții de management. A fost implicat în dezvoltarea resursei umane, având calificarea de senior trainer, de coach și de consultant. În programele de dezvoltare profesională pe care le-a dezvoltat și derulat până acum, s-a bucurat de prezența și participarea activă a peste 15.000 de cursanți.

Îi place să învețe și, mai ales, să pună în practică tehnicile și cunoștințele pe care le-a dobândit inclusiv în școli europene (Germania, Anglia), rezultatele fiind cuantificate în proiectele care au fost finalizate cu succes.

Iată temele pe care le va aborda in cadrul evenimentului:

  1. Strategii și politici în managementul resurselor umane vs. dezvoltare business
  2. Începuturile procesului de dezvoltare a resursei umane
  3. Metode de dezvoltare personală și profesională
  4. Leadershipul situațional în dezvoltarea echipei și a organizației

De asemenea, în cadrul evenimentului vei putea afla despre oportunitățile de formare profesională oferite gratuit în cadrul Progamului: Activ pentru un viitor competitiv, în domenii de maxim interes:

  • Manager de proiect;
  • Manager de resurse umane;
  • Competențe antreprenoriale

Evenimentul reprezintă de asemenea o bună oportunitate de interacțiune și networking cu alți manageri și antreprenori din județ!

 

Curs de manager de proiect

 

Primul curs de Manager de proiect – Cod COR 242101 din cadrul proiectului, a fost programat pentru zilele de 18-21.10, respectiv 29.10. – 03.11. Un număr de 25 de participanți înscriși vor participa la Slănic Moldova, Pensiunea Montana la sesiuni interactive și atractive care vor aborda cele patru mari capitole ale managementului proiect: conceperea, planificarea, implementarea și finalizarea proiectului și vor oferiri răspunsuri la întrebări vizând responsabilitățile unui manager de proiect și rolul acestuia

Cursul este destinat managerilor implicați în managementul strategic al firmelor, (cum ar fi manageri generali, directori generali, manageri executivi, directori executivi, directori adjuncți, manageri de departament, manageri de proiect, manageri de linie, etc). Acesta este primul curs dintr-o serie de 9 care se va încheia la finalul lunii Martie 2019. Pentru celelalte cursuri, precum și pentru cele de Manager de resurse umane și Dezvoltare competențe antreprenoriale, continuă înscrierile până la ocuparea locurilor disponibile.

Participarea la acest curs conferă participanților o diplomă de perfecționare recunoscută atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

 

Cursul este susținut de Profesor Universitar Doctor Lăcrămioara Mocanu, fondatorul și managerul  Asociației pentru Promovarea Învățământului European Bacău, organizație ce susține dezvoltarea profesională și personală a băcăuanilor. Ca manager, pe parcursul celor 11 ani de activitate managerială, a susținut cursuri de formare profesională pentru mai mult de 1100 persoane și a lansat și organizat activitatea a 3 școli cu profil postliceal sanitar din județ: Bacău, Comănești, Onești.

Cu o vastă experiență în predare de nivel universitar, doamna Lăcrămioara Mocanu este profesor in cadrul Universității “Danubius” Galați.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *