Programul de business coaching are ca scop principal generarea de posibilitati individuale de dezvoltare si performanta profesionala intr-o maniera complementara programelor de formare profesionala.
Pentru a putea raspunde nevoilor reale ale beneficiarilor, programul de business coaching este structurat intr-o maniera deschisa, permitand unui numar de cel putin 100 de persoane din grupul tinta al proiectului sa beneficieze de NErvicii performante de coaching exact la momentul oportun pentru fiecare si anume momentul in care NE confrunta cu o problematica de natura profesionala sau doresc sa isi imbunatateasca performantele individuale sau ale companiei in care actioneaza.
Dincolo de efectele benefice directe pe care procesul de coaching il va avea in randul beneficiarilor, acesta va fi oferi si oportunitatea unei invatari experientiale. Astfel, coachee-ii vor putea lua cu ei elemente din procesul de coaching pe care sa le duca mai departe in organizatie si sa le utilizeze in raport cu subordonatii/colegii. Astfel, programul de business coaching va contribui la o productivitate superioara precum si la o comunicare imbunatatita si relatii la locul de munca mult mai functionale.